Priser

Privatpersoner

Bedömningssamtal (gäller enskilda samtal), 45 min – 950 kr
Enskilda samtal, psykoterapi och coachning, 60 min – 1 100 kr

Parterapi, 75 min – 1 600 kr
Terapi Online, 50 min – 1 100 kr

Du kan boka in ett samtal på bokadirekt.se
(https://www.bokadirekt.se/places/kbt-mottagningen-i-partille-17455).
Det går också bra att ringa mig eller skicka ett mail. Du får svar samma dag.

Moms ingår i samtliga priser. Arvodet betalas för varje besök om ingen annan överenskommelse görs.

Självklart innehar vi patient- och ansvarsförsäkring.

OBS!!! Tips till dig som är privatperson och söker hjälp – Det är vanligt förekommande att våra klienters arbetsgivare eller försäkringsbolag betalar hela eller delar av behandlingen. Om så sker gäller självfallet stark sekretess – även gentemot arbetsgivaren.

Företag

Ring för priser.

För företag erbjuder vi enskilda samtal, gruppsamtal samt föreläsningar.

Avbokningspolicy

Om du får förhinder, oavsett orsak, så måste du avboka din tid senast 24 timmar i förväg.

Om avbokning inte skett i tid enligt avbokningspolicy så debiteras ordinarie taxa. Avbokningsavgiften är för att täcka kostnader för uppbokad tid, lokaler och administration.

Bright Future erbjuder högkvalitativa skräddarsydda lösningar
för privatpersoner, företag och offentlig sektor!

Referenser

”När jag var inne i en livskris fick jag kontakt med Birgitta. Det kändes rätt direkt. Att träffa henne var precis vad jag behövde för att hitta styrkan till att förändra mitt sätt att se på livet. På några månader gick jag från att vara trött, ledsen och uppgiven till att vara optimistisk och glad. Birgitta är omtänksam, varm, lyhörd och uppmuntrande. Hon har förmågan att ställa de rätta frågorna. Övningarna vi gjorde gav mig lugn och ett större perspektiv på mina problem. Tillsammans med henne tog jag ett stort kliv framåt i livet.”
Christiane Lindner, defacto språk & support, Sävedalen

”Birgitta är varm och mänsklig med professionella kvaliteter. Hon har ett moget och hänsynsfullt förhållande till sina medmänniskor och som yrkeskvinna är hon både kunnig och strukturerad med mycket goda ledaregenskaper.”
Lars Westberg, präst, Alingsås

”Den hjälp jag fått av Birgitta och genom att använda hennes metoder, har fått mig att fungera bättre och mer stabilt. Jag kan varmt rekommendera hennes tjänster till min omgivning och för dem som behöver hjälp. I framtiden återkommer jag gärna och fortsätter mina utvecklingssamtal med henne.”
Camilla Sällström, Partille

Hej Birgitta!
Dagarna går lite upp och ner men inte alls som förr. På grund utav dig så gråter jag inte när jag ser mig själv i spegeln, jag vill gå upp ur sängen för att träffa folk, jag kan njuta av mat och jag blir glad för enkla saker som att jag är en frisk ung tjej, som kan göra vad jag vill. Jag kommer aldrig kunna tacka dig tillräckligt för du har räddat livet på mig, du har hjälpt mig att bli människa igen, så att jag i framtiden kan göra lumpen, starta företag osv. För nu tvekar jag inte ens på om jag kommer klara det. Jag har modet och självförtroendet. Mitt mål var att bli frisk innan jag blir 25-26 år, för då vill jag att mina barn ska ha en frisk och stark mamma. I början tänkte jag att det inte ens är någon idé, för det kommer aldrig gå… Jag vill vara en ung mamma och det kan jag bli på grund utav dig. Du har räddat mitt liv och mitt mående men också hjälpt min pojkvän Elias och alla runt mig. De märker att jag mår bättre och det är fantastiskt, du är fantastisk Birgitta❤️❤️❤️
Stina Abrahamsson, Sverige

Hej min fina Birgitta ?
Tänkte på dig och hur mycket du betyder för mig ville bara skriva det, och tack för att du hjälper mig vara den fina Amalia som jag är, när allt tråkigt och allt sorgset sliter i en för att göra mig sämre än vad jag är!
Du betyder jätte mycket för mig! Tack för att du finns och håller mig på banan.
? /Amalia

”Jag har haft förmånen att bli coachad av Birgitta och jag är så tacksam för det! Hon ger en helt fantastisk undervisning som gör skillnad, hon är kompetent, mjuk men ändå bestämd. Jag har som person vuxit och tagit steg i livet, steg som jag inte skulle ha gjort utan Birgittas ledning. Vill du ha förändring i ditt liv? Då kan jag varmt rekommendera Birgitta, hon har mitt fulla förtroende!”
Carina Hermansson, egenföretagare, Partille

”Birgitta är en mycket omtänksam, varm och intelligent kvinna. Hennes naturliga och raka sätt, tillsammans med värmen och den kompetens hon besitter gör det självklart för mig att rekommendera henne.”
Johanna Åkesson, leg sjuksköterska, Uppsala

”Jag tycker att det var en rolig upplevelse där jag fick sätta ord på mina tankar. En härlig möjlighet att få bolla mina idéer och känslor vilket gav en möjlighet att se objektivt på mig själv; på tankar, känslor och hur jag agerar. En inspirerande upplevelse med övningar som gav möjlighet till självinsikt.”
Hanna, Göteborg

”Våga pröva Birgittas tjänster du ångrar dig inte.”
Patrik, Göteborg

”Hej Birgitta! Jag vill bara tacka er för allting ni har gjort för mig och ni är en hjälte i denna värld och framför allt i min värld. Ni har verkligen hjälpt mig och jag kan tyvärr inte tacka er tillräckligt. Tack än en gång!”
Anders Persson, Partille

”Idag är det min sista arbetsdag som arbetslös! Lyckligt lottad är den som även i de mörkaste stunder har en vän som du, som påminner om att det finns hopp och ljus ? Tack för allt stöd jag fått i år!”
Kramar Jeanette, Öckerö

”Tack för en underbar eftermiddag hos dig. Jag är glad att få vara din vän och jag känner mig stark efter att jag har varit hos dig. Du har det inflytandet på människor. Tack för att du delar med dig av dig själv, det betyder mycket för mig. Och det stannar hos mig. God jul!”
Massa kramar Sandra, Partille